Echipamente de transport profesionale

Calitatea ridicata reprezinta standardul nostru


Modularitatea sistemului face aproape orice posibil!

Variante pentru manere ergonomice

Gama de manere EXPRESSO permite o pozitionare ergonomica a corpului in timpul lucrului, o manevrare usoara a echipamentului realizata prin translarea cat mai jos a centrului de greutate. Aceste tipuri de echipamente degreveaza musculatura, previn accidentele de munca si bolile profesionale.


Alegeti una dintre cele mai performante placi de baza!

Placi de baza ideale, din materiale de cea mai buna calitate, pentru orice aplicatie alegeti singuri solutia perfecta pentru activitatea dumneavoastra!

Placile de baza realizate dintr-un aliaj special au prevazute striatii dese care previn alunecarea incarcaturii in lateral. Muchia frontala inclinata a placii de baza permite intrarea facila sub incarcatura. Concavitatea partii din spate a placii de baza permite sustinerea in siguranta a tuturor obiectelor, inclusiv a celor cilindrice. Picioarele de sprijin atasate previn contactul incarcaturii cu solul, evitand murdarirea si deteriorarea marfurilor. La cerere, toate placile de baza pot fi livrate in versiuni pliabile (rabatabile), fara costuri suplimentare.


Variante de roti - Roata ideala, de cea mai buna calitate, pentru orice aplicatie.Alegeti dintr-o mare varietate de roti cu acelasi diametru. Anvelopele, realizate din materiale inodore, sunt montate pe o janta din EXLAN rezistent. Janta este prevazuta cu doi rulmenti cu bile protejati impotriva apei si a prafului.

Descarcati catalogul cu produse in format PDF