Echipamente de transport profesionale

Ergonomie. Siguranta. Productivitate.

Frecvent, marfurile grele si voluminoase trebuiesc manipulate de o singura persoana. in multe cazuri, manevrarea zilnica a unor astfel de marfuri determina aparitia de afectiuni si boli profesionale, localizate in special la coloana vertebrala. Venim in ajutorul dumneavoastra, propunandu-va un partener ideal: caruciorul EXPRESSO, usor si ergonomic. Asigura eficienta, productivitate si mai ales satisface cerintele legate de noile Reglementari Comunitare cu privire la siguranta in munca.

Cu 50% mai usor...

Produs dintr-un aliaj de aluminiu F35, cu performante probate in zeci de ani de activitate, carucioarele EXPRESSO sunt cu 50% mai usoare, dar in acelasi timp, mult mai rezistente decat cele similare din otel. Aceasta explica succesul remarcabil pe care l-au inregistrat in industria alimentara si a bauturilor, in distributie si curierat; de asemenea, cele pliabile la consumatori individuali, pentru autoturisme sau van-uri.

...dar cu mult mai incarcat

Greutatea proprie redusa, designul ergonomic si gama complexa de accesorii adaptabile produselor EXPRESSO, confera siguranta si eficienta in manipulare, permitand incarcare unei cantitati mult mai mari de marfa decat pe carucioare obisnuite.

Creat de profesionisti...

Pentru a rezolva probleme individuale de transport, clientii au la dispozitie o gama larga de accesorii profesionale.

...pentru profesionisti

Gama complexa de accesorii ii ajuta pe clientii nostri sa isi simplifice si sa isi optimizeze procedurile de manipulare a marfurilor. Echipamentele EXPRESSO au fost proiectate urmand strict cerintele profesionistilor.

EXPRESSO ofera de peste 50 de ani eficienta, ergonomie si siguranta!

Descarcati catalogul cu produse in format PDF